Ga naar de inhoud

STEMPALET – ARTIKEL DE KRANT

Zangles – in de groep of privé

Dinsdag, woensdag of donderdag; wekelijks en om de week; voor kinderen en volwassenen De zangles is voor iedereen die de stem wil ontwikkelen, zangtechniek wil leren of bevorderen en op zoek is naar een uitdagende en leuke activiteit.
Stempalet werkt met de leerling aan het behalen van persoonlijke doelen; bijvoorbeeld begeleiding van koorleden naar een hoger zangniveau en coachen van solisten voor podiumpresentaties.
Maar ook zonder podiumpresentaties ben je van harte welkom. Zingen en je stem ontdekken is heerlijk! – Voor iedereen ongeacht niveau. Een keer proberen? Welkom!

Zangworkshops – voor kinderen en jongeren
Woensdag, vrijdag en zaterdag; elk voorjaar en najaar ; 8 tot 18 jaar

Ieder jaar organiseert Stempalet 2 groepsworkshops: Zangmakers Song & Dance: zangworkshop (8x) voor kinderen dien kennis willen maken met het zingen en dansen in een koor en het krijgen van zangles.
Zangmakers gaan solo: zangworkshop (8x) voor kinderen en jongeren die graag solo willen optreden met een professionele band.
Beide workshops worden afgesloten met een popconcert in Theater de Winsinghhof. Begeleid met een professionele LIVE-band. De groepen worden zorgvuldig ingedeeld op leeftijd en niveau. Er kan vanaf nu weer ingeschreven worden via de website.

Stempalet Projectkoor; Kinder- en jongerenkoor
Vrijdagmiddag; wekelijks; basisschool groep 6 t/m 8 en Jongeren vanaf klas 1.

“Het Stempalet Projectkoor is een swingend spankelend en vrolijk koor met ambitie wat het plezier in samen muziek maken uitstraalt”

Onlangs is het Projectkoort uitgeroepen tot het beste koor van het Drentse liedjes festival “Het Joar Deur” wat is uitgezonden op RTV Drenthe. Er is ruimte voor nieuwe zangers, voor info check de website, of kom eens kijken!

Contact: info@stempalet.nl